Vores aktieanbefalinger – direkte i din indbakke

Vores aktieanbefalinger – direkte i din indbakke

Vores portefølje gav abonnenter:

   

 

     6,58 % afkast i 2024 (pr 15. maj)

     -5,15 % afkast i 2023   

    -4,67 % afkast i 2022

     5,03 % afkast i 2021  

  27,35 % afkast i 2020

  18,21 % afkast i 2019

– 14,13 % afkast i 2018

  44,66 % afkast i 2017

Pris: 7.500 kr. / år

100% uafhængig rådgivning

Teknisk analyse

Købs- og salgsanbefalinger

Med et abonnement på vores modelportefølje, får du det overblik, der giver smartere investeringer: både hvornår du skal investere, og hvornår du skal sælge. Du vil altid med vores aktieanbefalinger få oplyst, hvor meget du risikerer per handel.

1) Tilmelding: Intro og gennemgang

Efter tilmelding vil du modtage vores seneste aktieanbefalinger samt en update på vores modelportefølje. Du vil også blive tilbudt, at vi gennemgår de aktier, du har pt. Så kan du få en fornemmelse af, om du skal have ryddet lidt op i din portefølje eller ej.

Du vil blive hjulpet bedst muligt til at komme i gang med vores modelportefølje. Det kan være, det er nødvendigt for dig at tage en samtale eller to med os, hvilket vi gerne stiller op til.

Det kan nogle gange være svært at komme ind i de aktier, vi allerede har investeret i på en fornuftig risiko/afkast beregning. Er det tilfældet, vil vi prøve at guide dig ind i aktierne på en måde, så du kommer med så hurtigt som muligt i de investeringer, som vi allerede har.

2) Vi laver analyserne: Aktieanbefalinger om køb og salg

Du vil cirka den 1. og  den 15. i måneden modtage vores aktieanbefalinger med den fulde tekniske analyse af markedets tilstand samt de 15-25 aktier, vi mener, er tættest på at give købssignal.

Du vil også få en update af de aktier, som vi allerede har købt til modelporteføljen.

Vi vil løbende minimere risikoen på handlen ved at sætte stoppet op i de aktier, vi har købt, så vi får noget af profitten låst, hvis aktien skulle gå den modsatte vej igen.

Vi begynder altid den 1. januar med en portefølje på 500.000. Du kan både have et større eller mindre beløb at handle for.

3) Nemmere investeringer

Du skal to gange om måneden bruge ca. 15 minutter på at læse vores analyse og eventuelt ændre lidt i din portefølje ud fra de signaler, vi meddeler dig via vores modelportefølje.

Vi går efter positivt afkast – også i faldende markeder. Vi prøver at opnå disse afkast med små tab og store gevinster ved at lave stram risikostyring.

Vil du høre mere om vores portefølje?

Bliv kontaktet og få en intro til vores abonnementsløsning.

Hvorfor Aktieakademi?

Hos Aktieakademi brænder vi for at lære private at handle med aktier. Det skal være enkelt, og de anbefalinger, vi giver dig, skal være til at forstå. Det kan være, du længe har overvejet at begynde at handle med aktier. Men måske mangler du information om branchen og aktierne samt de rigtige anbefalinger. Med kurser og anbefalinger fra Aktieakademi.dk er du godt rustet til selv at gå i gang, men vi hjælper dig også gerne.

Vi tilbyder ikke blot sparring og rådgivning, men også reel undervisning, der udover vores professionelle aktieanbefalinger på skandinaviske aktier, giver dig den nødvendige information om din næste investering.

Hvad er en aktieanbefaling?

 Hvad er en aktieanbefaling egentlig? Og hvorfor kan du regne med vores anbefaling? Hos Aktieakademi.dk følger vi altid med i udviklingen på aktiemarkedet, og har derfor stor indsigt i hvornår, vi skal købe eller sælge aktien. Aktieakademi.dk’s modelportefølje indeholder skandinaviske aktier og skal derfor ses som et supplement til dine andre investeringer som du foretager dig. Når du modtager vores 14 dages analyse, med de handler vi ønsker at lægge i markedet, vil der altid være en præcis købspris samt et stop, hvis aktien falder den forkerte vej, fra vi har købt. Du vil derfor ALTID inden køb, vide præcis hvor meget du risikerer på den enkelte ordre, som vi lægger i systemet. Vi vil også følge den helt til dørs og løbende sørge for at minimere risikoen, ved at flytte vores stop hvilket du selvfølgelig får oplyst, når det flyttes. Til sidst får du også direkte besked, når vi vælger at tage vores profit i hus. Vi har normalt ca. 10 aktier i vores portefølje.

Hver 14. dag modtager du en fuld analyse fra os, hvor vi stiller alle handler op for dig og giver en dybdegående teknisk analyse, der giver dig et godt indblik i de 15 til 25 aktier, som det vil give god mening at købe lige nu. Derudover viser vi også risikoen ved hver handel, så du som investor får erfaring og får lettere ved at genkende tendenser, hver gang du læser vores rapporter og tekniske analyser. Med Aktieakademi.dk’s aktieanbefalinger får du altså både gode tips og analyser på, hvornår du skal købe, og hvornår du skal sælge dine aktier.

Tegner du et abonnement på vores modelportefølje, tilbyder vi dig en gennemgang af dit depot i dag. Er der noget der skal sælges, og hvad skal du beholde (max 10 fondskoder).

Rådgivning

Du har også mulighed for at få personlig rådgivning til at sammensætte din modelportefølje, inden du går i gang med at følge aktieanbefalingerne fra Aktieakademi.dk.

Vores dygtige medarbejdere kan både rådgive om investering og privatøkonomi og hjælpe dig med at sammensætte din økonomi på en måde, der giver dig det største afkast på den mest hensigtsmæssige måde til dit behov og risiko.

 

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om fordelene hos Aktieakademi.dk, og hvordan vi kan hjælpe dig i gang, hvis du er grøn i handel med aktier og investering? Så tøv ikke med at kontakte os. Det kan også være, at du er en garvet investor og leder efter kurser, der kan gøre dig endnu skarpere og bedre til at spotte tendenserne på aktiemarkedet. Så kan vi også hjælpe dig.

Du finder vores kontaktinformationer her.

Kurser

Vi afholder kurser i alle dele af landet. Blandt andet Odense, Silkeborg, Århus og Charlottenlund , København og Århus. Vores kurser er for alle, både nye investorer, der blot vil have et indblik i, hvordan man handler med aktier samt erfarne investorer. Du kan læse mere om nogle af vores kurser nedenfor, eller se dem alle her.

Aktier for begyndere 1 – Dette kursus er for dig, der aldrig har handlet med aktier før, eller er har meget lidt erfaring. Her får du indblik i, hvad en aktie er, hvordan man handler dem,, og hvad risiko og afkast egentlig er. Derudover får du værktøjer inden for fundamental- og teknisk analyse samt tips og tricks som vil spare dig for begynderfejl.

Teknisk analyse 1 & 2 – Teknisk analyse-kurserne er for dig, der ønsker et større indblik i teknisk analyse til brug i aktiehandel. På disse kurser får du dybdekendskab til teknikkerne i teknisk analyse, og hvad du skal se på for at lave en god investering. Vi gennemgår Aktieakademi.dk’s beslutningsmodel som vi selv bruger, når vi skal beslutte om vi skal købe eller sælge en aktie. Beslutningsmodellen kan du downloade gratis her.

Fundamental analyse for begyndere giver dig indsigt i det mange kalder grundstenen i investeringsverdenen. Du får indblik i hvad analytikere generelt lægger vægt på samt en gennemgang af konkrete årsregnskaber, herunder hvilke nøgletal og prisfastsættelsesmodeller, der er gode at anvende. Alt sammen med det formål, at du efter kurset kan foretage en saglig vurdering af om en virksomheds aktie er en god eller knap så god investering.

Investor psykologi 1 – Psykologi og aktiemarkeder hænger tæt sammen. Hvorfor er det at smerten ved tab er langt større end glæden ved gevinster? Hvorfor er det at man ofte hænger fast i de tabende aktier og får solgt dem med profit for hurtigt?  På kurset kigger vi på den massepsykologi der foregår i aktiemarkederne, og også den individuelle psykologi der ofte driller os når vi sidder med aktiepositioner.

Fri aktieaften – Fri aktieaften er ikke et kursus, men en aften for dig der idag er i gang med at handle aktier og ønsker mere sparring omkring dette. Vi benytter 2 ½ time sammen én gang om måneden i foråret fra januar – juni og i efteråret fra august – december. Du kommer selv med en aktie vi skal tale om og vi prøver at komme alle aktier igennem på denne aften. Vi kigger på aktierne ud fra den teori, du har lært på vores kurser.

Hent beslutningsmodellen

Tilmeld vores gratis nyhedsbrev og få løbende tips og gode råd om aktier.

You have Successfully Subscribed!

Alt du behøver på 15 minutter

Vi holder øje med aktiemarkedet, og samler vores analyser sidst på måneden gratis i vores aktiebrev.

Vil du også være opdateret på 15 minutter?

Nyhedsbrev

Tak - vi ser frem til at dele vores viden med dig.