fbpx

Vores aktieanbefalinger – direkte i din indbakke

Vores aktieanbefalinger – direkte i din indbakke

Vores portefølje gav abonnenter:

44,66% afkast i 2017

-14,13% afkast i 2018 

18,21% afkast i 2019

8,32% afkast i 2020 (pr. 15. August)

Pris: 7.500 kr. / år

100% uafhængig rådgivning

Teknisk analyse

Købs- og salgsanbefalinger

Med et abonnement på vores modelportefølje, får du det overblik, der giver smartere investeringer: både hvornår du skal investere, og hvornår du skal sælge. Du vil altid med vores aktieanbefalinger få oplyst, hvor meget du risikerer per handel.

1) Tilmelding: Intro og gennemgang

Efter tilmelding vil du modtage vores seneste aktieanbefalinger samt en update på vores modelportefølje. Du vil også blive tilbudt, at vi gennemgår de aktier, du har pt. Så kan du få en fornemmelse af, om du skal have ryddet lidt op i din portefølje eller ej.

Du vil blive hjulpet bedst muligt til at komme i gang med vores modelportefølje. Det kan være, det er nødvendigt for dig at tage en samtale eller to med os, hvilket vi gerne stiller op til.

Det kan nogle gange være svært at komme ind i de aktier, vi allerede har investeret i på en fornuftig risiko/afkast beregning. Er det tilfældet, vil vi prøve at guide dig ind i aktierne på en måde, så du kommer med så hurtigt som muligt i de investeringer, som vi allerede har.

2) Vi laver analyserne: Aktieanbefalinger om køb og salg

Du vil ca. den 1. og 15. i måneden modtage vores aktieanbefalinger med den fulde tekniske analyse af markedets tilstand samt de 15-25 aktier, vi mener, er tættest på at give købssignal.

Du vil også få en update af de aktier, som vi allerede har købt til modelporteføljen.

Vi vil løbende minimere risikoen på handlen ved at sætte stoppet op i de aktier, vi har købt, så vi får noget af profitten låst, hvis aktien skulle gå den modsatte vej igen.

Vi begynder altid den 1. januar med en portefølje på 500.000. Du kan både have et større eller mindre beløb at handle for.

3) Nemmere investeringer

Du skal to gange om måneden bruge ca. 15 minutter på at læse vores analyse og eventuelt ændre lidt i din portefølje ud fra de signaler, vi meddeler dig via vores modelportefølje.

Vi går efter positivt afkast – også i faldende markeder. Vi prøver at opnå disse afkast med små tab og store gevinster ved at lave stram risikostyring.

Vil du høre mere om vores portefølje?

Bliv kontaktet og få en intro til vores abonnementsløsning.

Hent beslutningsmodellen

Tilmeld vores gratis nyhedsbrev og få løbende tips og gode råd om aktier.

You have Successfully Subscribed!

Alt du behøver på 15 minutter

Vi holder øje med aktiemarkedet, og samler vores analyser sidst på måneden gratis i vores aktiebrev.

Vil du også være opdateret på 15 minutter?

Tak - vi ser frem til at dele vores viden med dig.