Dine undervisere på Aktieakademi.dk

Spidser, der gør dig skarpere på aktier

Her kan du møde vores undervisere. De har alle en lang faglig baggrund i deres felt. Alle vores undervisere har mærket det med at handle aktier på egen hånd og har mange års erfaring i de finansielle markeder. Du kan se mere her.

Uffe Dreiser

Founder, Aktieakademi.dk & Privat investeringsrådiver

+ 45 22 46 48 59

 info@aktieakademi.dk

Connect med mig

Uffe er stifter af Aktieakademi.dk. Han er en garvet herre i finansverdenen, udlært i Danske Bank og har arbejdet både nationalt og internationalt i nogle af verdens største finanscentre. Siden 2004 har han været selvstændig finansiel rådgiver. Han er løbende på Børsen Play med kommentarer omkring aktiemarkedet og medvirkende i bogen DAYTRADER – Danmarks bedste børshandlere afslører deres strategier.

Uffe har et stort kendskab til de finansielle markeder og deler på kurserne ud af sin viden omkring aktier og swing trading. Han vil blandt andet indføre dig i den tekniske analyse, han selv benytter, når han handler.

Jon Sigurd Wegener

Master of science (M.Sc.), Molecular Biology an communication. Medstifter af Cogency Neuroscientist

Jon er Master of Science (M.Sc.), Molecular Biology and communication. Med andre ord er Jon hjerneforsker og ekspert i investorpsykologi. Jon er en af de få i Danmark som har forsket i hvordan hjernen tager økonomiske beslutninger. Vi håber med dette kursus at gøre dig klogere på din egen hjerne og hjælpe dig med at minimere risikoen for at tage dårlige økonomiske beslutninger.

Jon er tilknyttet Copenhagen Business School som forsker, og underviser i neuroøkonomi.

Michelle Nørgaard

Aktiestrateg, Handelsbanken | Cand. Merc. FiR

Er uddannet fra Copenhagen Business School, hvor hun har en kandidat i finansiering og regnskab (Cand. Merc. FiR). Michelle Nørgaard har de sidste 7,5 år arbejdet i Handelsbanken, i det første 5 år som aktieanalytiker og det seneste 1,5 år i som Aktiestrateg. Michelle afholder foredrag adskillige gange om året for såvel interne som eksterne kunder. Således er Michelle blandt andet en af de faste foredragsholdere ved uddannelsesarrangementerne omkring certifikaterne Bull & Bear, mens hun også har været en fast ekspert hos Børsen Play.

Derudover udarbejder Michelle jævnligt artikler til nyhedsbrevet Aktionæren og giver interview til de større radio- og tvstationer såsom TV2 finans og Radio 24/7. Fundamental analyse er en af grundstenene i Michelles arbejde og hun ser frem til at kunne videreformidle hendes viden inden for fundamental analyse til dig.

Kom i gang på Aktieakademi.dk

Spørgsmål? Ring 22 46 48 59 eller skriv til os her

Lær at handle med aktier

På Aktieakademiets kurser lærer du at investere dine egne penge. Vi hjælper dig med at finde de vindende aktier og sælge de tabende aktier ved hjælp af teknisk- og fundamental analyse.

Onlinekurser

Gør som vores eksperter

Du kan også abonnere på vores modelportefølje, som er vores betalte aktienyhedsbrev, der i 2017 gav 44,66 % i afkast. Porteføljen bygger på teknisk- og fundamental analyse og du vil blive guidet fra køb til salg i alle handler via mail.

Hent beslutningsmodellen

Tilmeld vores gratis nyhedsbrev og få løbende tips og gode råd om aktier.

You have Successfully Subscribed!

Alt du behøver på 15 minutter

Vi holder øje med aktiemarkedet, og samler vores analyser sidst på måneden gratis i vores aktiebrev.

Vil du også være opdateret på 15 minutter?

Nyhedsbrev

Tak - vi ser frem til at dele vores viden med dig.