Om Aktieakademi.dk

Stedet, hvor private kan lære at handle med aktier

Aktieakademi.dk er stiftet for at lære private at handle med aktier selv. Aktieakademi.dk udbyder kurser til dig som er helt ny eller meget erfaren på aktiemarkedet. Er du helt ny investor kan du hurtigt få tab på dine investeringer. Med kurser fra Aktieakademi.dk står du bedre rustet til at begive dig ud på de finansielle markeder. Aktieakademi.dk har også kurser til den erfarne investor. Det er altid godt at lære noget nyt – det hjælper vi med på Aktieakademi.dk.

Du kan også følge vores modelportefølje Portepremium. Her bliver du guidet ind og ud af handler løbende. Portepremium har igennem årene givet markant højere afkast ved aktivt at handle ud og ind af markedet. Vi kører en stram risikostyring, hvilket giver begrænset tab i de enkelte investeringer. Du vil altid få oplyst hvor meget vi risikerer på hver enkelt handel vi laver og kan derudfra selv vurdere om du vil følge vores anbefalinger.

Kvalitetsundervisning

Vi er det første egentlige aktieakademi i Danmark. Vores kompetente undervisere er alle selv aktive på de finansielle markeder og vil derfor kunne give konkrete eksempler, hvor teori bliver omsat til praksis.

Vi har samlet de mest succesfulde undervisere som vil dele ud af deres erfaringer og viden og give dig et kursus som du kan bruge til noget.

Sparring og rådgivning

Ønsker du sparring og rådgivning omkring dine investeringer er vi uvildige. Vi har ingen samarbejdspartnere og kan derfor give dig uvildig investeringsvejledning.

Vi gennemgår i fællesskab din investeringsprofil og sørger for at risiko og afkastforventninger lever op til dine ønsker. Kontakt os for en snak om dine investeringer.

Mød dine undervisere

Vi bestræber os altid på at have de bedste undervisere klar til at lære dig at investere dine penge fornuftigt. Du kan møde dem her.

Kom i gang på Aktieakademi.dk

Spørgsmål? Ring 22 46 48 59 eller skriv til os her

Lær at handle med aktier

På Aktieakademiets kurser lærer du at investere dine egne penge. Vi hjælper dig med at finde de vindende aktier og sælge de tabende aktier ved hjælp af teknisk- og fundamental analyse.

Onlinekurser

Gør som vores eksperter

Du kan også abonnere på vores modelportefølje, som er vores betalte aktienyhedsbrev, der i 2017 gav 44,66 % i afkast. Porteføljen bygger på teknisk- og fundamental analyse og du vil blive guidet fra køb til salg i alle handler via mail.

Hent beslutningsmodellen

Tilmeld vores gratis nyhedsbrev og få løbende tips og gode råd om aktier.

You have Successfully Subscribed!

Alt du behøver på 15 minutter

Vi holder øje med aktiemarkedet, og samler vores analyser sidst på måneden gratis i vores aktiebrev.

Vil du også være opdateret på 15 minutter?

Nyhedsbrev

Tak - vi ser frem til at dele vores viden med dig.