Vores modelportefølje har været på indkøb den 16. april

af | apr 18, 2018 | Analyser

VIDEO: Gennemgang af porteføljen

Du kan nedenfor se en kort video hvor Uffe Dreiser fortæller lidt om den modelportefølje han driver her på Aktieakademi.dk. Han fortæller også om en af de 2 aktier han lige har købt den 16. april 2018.

Modelporteføljen gav et afkast på 44,66% i 2017 og ligger i 2018 pt. i et lille minus. Men med købet af Genmab den 16. april i kurs 1207,5 hjælper det på det. Genmab er siden købet den 16. april 2018 steget ca. 8,5%. Vi har nu flyttet stop til Break even og flytter det nok snart ind i profitområdet.

Markedet har for mig at se været i nedtrend siden 1. februar. Med stigningen i det overordnede marked de sidste par uger, er vi igen klar til at gå ind i aktier.

Vi har en overordnet strategi om ikke at have aktier når det generelle aktiemarked ikke er i uptrend. Vi skrev ud til vores abonnementer den 4. april 2018, at markedet var tæt på at komme i uptrend (hvilket det nu er igen).

Vi er på vej ind i endnu flere aktier og har pt. 4 købsordre i markedet. Vi har allerede defineret hvor meget der bliver risikeret i kroner og øre på hver handel, hvilket altid gør det trygt at følge vores modelportefølje.

Du kan selv lære alt dette og mere på vores kurser rundt om i landet. Skriv til os hvis du ikke kan finde et kursus tæt på dig (info@aktieakademi.dk).

Klik på billedet for at se video

Alt du behøver på 15 minutter

Vi holder øje med aktiemarkedet, og samler vores analyser sidst på måneden gratis i vores aktiebrev.

Vil du også være opdateret på 15 minutter?

Nyhedsbrev

Tak - vi ser frem til at dele vores viden med dig.