To aktier i hånden og Genmab på taget

af | jun 20, 2018 | Uncategorized

Uffe Dreiser giver her teknisk analyse af Vestas, Per Aarslev samt Genmab idag på Børsen Play

Under overskriften “To aktier i hånden og Genmab på taget” har Uffe Dreiser været på Børsen Play og givet sit tekniske syn på Vestas, Per Aarslev samt Genmab. Desværre er Børsen Play et betalingsprodukt men du kan se et indslag om dagen gratis. Metoderne der nævnes i indslaget, er også dem vi underviser i på de kurser vi afholder hos Aktieakademi.dk og som du kan læse meget mere om her.

Se indsalget her – du vil blive sendt over til Børsen Play men kom tilbage for der er mere at læse herunder:

Tryk her for at se Børsen Play indsalget

Jeg fortæller i indslaget, at Vestas er en af de aktier jeg har købt til modelporteføljen hos Aktieakademi.dk.

Vestas har siden december handlet i en vandret kanal som du kan se af nedenstående graf fra 20. juni 2018

Det jeg håber på er at Vestas holder sig inde i det trading range den har handet i siden december 2017 mellem ca. 415 – 455. Idag den 20 juni handler Vestas i kurs 411!!

Holder Vestas sig over kurs 400 ser jeg stor mulighed i at vestas endnu engang skal op i niveauet 455. Jeg er selv ud af vestas hvis den kommer under 390. Dette giver en fin risk reward på denne handel. 

Per Aarslev er også en af de aktier jeg længe har haft kig på. Per Aarslev meddelt bl.a. her i Juni at de skal bytte Danske Banks nye hovedsæde hvilket ikke fik aktien til at reagere specielt!

 Ovenfor ses tydeligt at Per Aarslev laver højere toppe og højere bunde. Den ligger også tæt/over mit glidende gennemsnit. Jeg er positiv på aktien så længde den holder sig over kurs ca. 210-220

 

 Genmab er den sidste aktie jeg taler om i indslaget på Børsen Play. Genmab har haft det svært her i 2018. Den har nu massivt modstand i kurs 1000 (den grønne linje) hvilket også er 50% fibonacci linjen. Da denne er brudt og Genmab handler under denne virker den nu som en modstandslinje som jeg skal se Genmab kommer over før jeg har købs interesse.

Teknisk analyse

 Hvis du selv vil på kursus i teknisk analyse og lære at handle aktier kan du finde vores kurser fra både begynder til ekspert på vores hjemmeside eller ved at klikke her:

Se vores kurser

 

Hvis du måtte have yderligere spørgsmål skriv endelig til os

 

Kontakt Aktieakademi.dk

 

 

 

 

Alt du behøver på 15 minutter

Vi holder øje med aktiemarkedet, og samler vores analyser sidst på måneden gratis i vores aktiebrev.

Vil du også være opdateret på 15 minutter?

Nyhedsbrev

Tak - vi ser frem til at dele vores viden med dig.