Ny analyse på Børsen Play fra Aktieakademi

af | apr 19, 2018 | Uncategorized

Uffe Dreiser fortæller Børsen Play, om den måde han analyserer aktier på

Under overskriften “Privatinvestor forudså nedturen og solgte alt – nu er han tilbage” har jeg idag været på Børsen Play og fortælle lidt om den måde jeg bruger teknisk analyse til at finde de aktier, jeg finder mest interessante. Desværre er Børsen Play et betalingsprodukt men du kan se et indslag om dagen gratis. Metoderne der nævnes i indslaget, er også dem vi underviser i på de kurser vi afholder hos Aktieakademi.dk og som du kan læse meget mere om her.

Se indsalget her – du vil blive sendt over til Børsen Play men kom tilbage for der er mere at læse herunder:

Tryk her for at se Børsen Play indsalget

Jeg fortæller i indslaget, hvordan jeg ud fra DAX (det tyske marked) bestemmer trenden i markedet (om vi er på vej op eller ned).

Du kan her se en graf af DAX pr 18. april 2018 hvor vi har brudt ud af den faldende kanal. Vi kan godt komme ned mod kanalen igen. Det vil være her jeg er opmærksom på om det var et falsk købssignal jeg fik.

 

 

Derefter scanner jeg markedet for de aktier jeg finder mindst risk/reward på.

Jeg fortæller i indslaget omkring mit køb i Genmab på 1207,5 med et stop i 1160. Denne handel er en typisk handel for den modelportefølje jeg driver her på Aktieakademi.dk. Jeg har beregnet en klar risiko fra køb til stop = 47,5 DKK eller 3,93% af den sum jeg køber for. Dagen efter købet, kan jeg allerede ændre stop til break even (min købspris). Jeg har planer om at sætte stoppet endnu engang opad og låse noget af profitten ind allerede om et par dage.

Jeg købte også en anden aktie. Denne fortæller jeg ikke om her og heller ikke på Play. Det er for abonnementer på modelportefølje. Denne aktie er også steget hurtigt, ca 5%.

På Børsen Play fortæller jeg også idag at jeg har nogle limit ordre liggende ude i markedet. Jeg har pt 4 stks købsordre.

Ørsted og Zealand Pharma er 2 af dem. Det vigtige her er, hvor man får dem købt og hvor man sætter sit stop. Det er det der er hele kunsten i at få et godt afkast over tid (og selvfølgelig at finde de aktier der stiger og ikke falder). Alt dette kan du lære på mine kurser.

Hvis du har interesse i at se nærmere på de grafer jeg viser på Børsen Play, vises de nedenfor.

 

 

 

Alt du behøver på 15 minutter

Vi holder øje med aktiemarkedet, og samler vores analyser sidst på måneden gratis i vores aktiebrev.

Vil du også være opdateret på 15 minutter?

Nyhedsbrev

Tak - vi ser frem til at dele vores viden med dig.