Uffe Dreiser og hjerneforsker Jon Wegener fortæller på Tv2 News om Investor Psykologi

 

Det kan være meget svært at investere på de finansielle markeder. Det er derfor vigtig at have din psyke med. Læs her om vores nyeste kursus Invester Psykologi 1.

 

Jon Wegener som er hjerneforsker og Uffe Dreiser stifter af Aktieakademi.dk har parret op og lavet kurset Investor Psykologi 1. Kurset kan bookes på Aktieakademi.dk’s hjemmeside.

Kurset er for dig, der …

Psykologi og aktiemarkeder hænger tæt sammen. Hvorfor er det at smerten ved tab er langt større end glæden ved gevinster? Hvorfor er det at man ofte hænger fast i de tabende aktier og får solgt dem med profit for hurtigt?

Jon Sigurd Wegener vil på dette kursus give dig et indblik i den menneskelige psykologi når vi investerer.

Vi vil på kurset kigge på den massepsykologi der foregår i aktiemarkederne, og også den individuelle psykologi der ofte driller os når vi sidder med aktiepositioner.

Vi kigger på de menneskelige følelser der jo er dem der får aktiemarkederne til at bevæge sig op og ned. Frygt, håb, grådighed og eufori er faktorer som får aktiemarkederne til at svinge.

Jon Sigurd Wegener vil med sin store viden indenfor psykologiens felt redegøre for, hvorledes vi som mennesker tænker og hvordan vi kan blive bedre til at kontrollere vores følelser når vi handler.

Vi kombinere dette med Uffe Dreiser viden om aktiemarkedet. Uffe er en garvet herre og har arbejdet for nogle af de største banker i verden og er også stifter af Aktieakademi. Han medvirker ofte både på Tv2 News og Børsen Play  hvor han fortæller om de aktier han syntes er spændende pt.

 

Alt du behøver på 15 minutter

Vi holder øje med aktiemarkedet, og samler vores analyser sidst på måneden gratis i vores aktiebrev.

Vil du også være opdateret på 15 minutter?

Nyhedsbrev

Tak - vi ser frem til at dele vores viden med dig.