Er Genmab stadig en god case efter det store fald idag?

af | maj 28, 2018 | Analyser

Panik på børsen. Skal man købe Genmab nu? Se her vores Aktietips!

Genmab falder massivt idag og er i skrivende stund faldet med ca. 18%. I morges var Genmab i de første 30 minutter nede med ca. 25% og handlede helt nede i kurs 880. Uffe Dreiser fra Aktieakademi.dk har idag været på Børsen Play og giver sine aktietips på Genmab den komment tid.

Aktieakademi.dk’s modelporteføljen ejede indtil torsdag i sidste uge også aktier i Genmab men blev stoppet ud med et mindre tab. Det er vi glade for idag. Du kan læse mere om vores kurser her hvis du også vil lære at styre din risiko når du handler aktier.

Se indsalget her – du vil blive sendt over til Børsen Play men kom tilbage for der er mere at læse herunder:

Tryk her for at se Børsen Play indsalget

Jeg fortæller i indslaget at vores modelporteføljen solgte alle aktier i Genmab i sidste uge (eller måske mere korrekte blev stoppet ud). Det er utrolig vigtigt at kende den risiko man løber når man køber aktier. Derfor arbejder vi altid med stop loss og risk reward når vi handler. Genmab casen kostede vores modelporteføljen ca. -0,8% af årets totale afkast. Selve handlen tabte vi ca. 5% på men grundet positions differentiering og et stramt  stop kom vi ud i tide og handlen kostede ikke så meget på det totale afkast for året.

Genmab blev købt til kurs 1219,5 med et stop 5% under dette. På den lange røde bar du kan se på grafen til venstre i billedet blev vi stoppet ud. Faktisk steg aktien kort efter og jeg var meget frustreret over at blive stoppet ud.

  

 Men idag er historien en anden. Vi kan nu vælge at genkøbe Genmab ca. 17% under vores salgspris MEN det vælger vi IKKE at gøre endnu.

Genmab handler pt. mellem 2 fibonacci linjer en 38,2% og en 50% linje. Jeg vil gerne se at Genmab bryder ud af disse (opad) før jeg køber. Dvs. jeg skal se Genmab lukke over kurs ca. 1000 før jeg er interesseret. Bryder Genmab under kurs 880 (den sorte fibonacci linje) er der 2 punkter jeg vil holde øje med. Kurs 800 har der tidligere været lidt støtte og igen i 734 kunne der komme støtte.

Så pt. ville jeg holde mig på sidelinjen i Genmab!

  

Se indsalget her – du vil blive sendt over til Børsen Play men kom tilbage og se hvad Aktieakademi tilbyder af produkter og analyser.

Tryk her for at se Børsen Play indsalget

Alt du behøver på 15 minutter

Vi holder øje med aktiemarkedet, og samler vores analyser sidst på måneden gratis i vores aktiebrev.

Vil du også være opdateret på 15 minutter?

Nyhedsbrev

Tak - vi ser frem til at dele vores viden med dig.