Uffe Dreiser fortæller Børsen Play, om Danske Bank og Genmab

Under overskriften “Derfor er jeg forsigtig med Danske Bank og Genmab” har jeg idag været på Børsen Play og fortælle lidt om den måde jeg bruger teknisk analyse til at finde de aktier, jeg finder mest interessante. Desværre er Børsen Play et betalingsprodukt men du kan se et indslag om dagen gratis. Metoderne der nævnes i indslaget, er også dem vi underviser i på de kurser vi afholder hos Aktieakademi.dk og som du kan læse meget mere om her.

Se indsalget her – du vil blive sendt over til Børsen Play men kom tilbage for der er mere at læse herunder:

Tryk her for at se Børsen Play indsalget

Jeg fortæller i indslaget, at jeg ejer aktier i Danske Bank. Jeg har købt dem da jeg ser en fornuftig risiko i forhold til afkast forventninger i Danske Bank, sålænge den ikke falder under kurs 160. Falder den under kurs 160 må jeg tage et lille tab på denne handel. Små tab og store gevinster så simpelt er det hvis du vil have succes med aktier!

Genmab hvad så med den:

Genmab har klart faldende toppe (se de små blå runde cirkler jeg har markeret). Dette er normalt ikke et godt tegne for en aktie og indikere oftest at aktien skal længere ned. Kurs 1000 har tidligere være en bund (plus minus). Jeg vil derfor mene at kurs 1000 skal man som investor holde meget øje med den næste tid.

Der er graferne jeg viser på Børsen Play på Genmab og Danske Bank.

  

Alt du behøver på 15 minutter

Vi holder øje med aktiemarkedet, og samler vores analyser sidst på måneden gratis i vores aktiebrev.

Vil du også være opdateret på 15 minutter?

Nyhedsbrev

Tak - vi ser frem til at dele vores viden med dig.